Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Žodynas


La Celia Reserva Cabernet Sauvignon


Gamintojas: Finca la Celia

"Finca La Celia" ūkis įsikūręs geriausiais Argentinos vynais pagarsėjusioje Mendoza provincijoje. Geriausi vynai gaminami tik iš nemaišyto derliaus, tad vyndariai Uko slėnyje patys augina derlių. Šio krašto vynuogynų molio bei akmenų dirva duoda mažą, bet ryškaus skonio derlių, skinamą rankomis tik ryto vėsoje. Kaitrių saulės spindulių bei nakties vėsos kaita vynuogėms duoda išskirtinį sirpumą, tačiau išlaiko skonio gaivumą. Aromatas išlaiko tyrumą gamybos metu vyną saugant nuo oro poveikio. Net 12 mėnesių brandinimas prancūziško ir amerikietiško ąžuolo statinėse šio vyno skoniui suteikia sudėtingumo. Vyndariai nefiltravo šio vyno tam, kad nesumažintų jo aromatingumo.

Sodrios rubino spalvos vynas savo aromatu primena vyšnias, slyvas, saldžiąją papriką ir vanilę. Sodrus vynas turi švelnius taninus, gausų vaisių skonį. Iki 16 - 18°C atvėsintą vyną atkimškite valandą prieš ragavimą su jautiena, žvėriena.

Butelio tūris: 0.75 l
Kaina parduotuvėje apie: 40.00 Lt

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Aleksandras, Eligijus, Natalija, Butigeidas, Algmina.

Pasveikink!

Anekdotas

Draugas klausia Petriuko :
– Kaip veikia pelėkautai, kuriuos nesenai sukonstravotavo tėvas?
– Tiesiog puikiai. Kas rytą šalia jų randame dvi peles, kurios nugaišta iš juoko išvydusios tokį technikos stebuklą.

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą