Žodynas
La Celia Reserva Malbec
"Finca La Celia ūkis" įsikūręs geriausiais Argentinos vynais pagarsėjusioje Mendoza provincijoje. Geriausi vynai gaminami tik iš nemaišyto derliaus, tad vyndariai Uko slėnyje patys augina derlių. Šio krašto vynuogynų molio bei akmenų dirva duoda mažą, bet ryškaus skonio derlių, skinamą rankomis tik ryto vėsoje. Kaitrių saulės spindulių bei nakties vėsos kaita vynuogėms duoda išskirtinį sirpumą, tačiau išlaiko skonio gaivumą. Aromatas išlaiko tyrumą gamybos metu vyną saugant nuo oro poveikio. Net 12 mėnesių brandinimas prancūziško ir amerikietiško ąžuolo statinėse šio vyno skoniui suteikia sudėtingumo. Vyndariai nefiltravo šio vyno tam, kad nesumažintų jo aromatingumo.
Sodrios rubino spalvos, violetinio atspalvio vynas savo aromatu primena sodo uogas, prieskonius ir vanilę. Ryškus sirpių uogų skonis turi tariamo saldumo, subtilus šiurkštumas gerai gaivina burną. Iki 16 - 18°C atvėsintą vyną atkimškite valandą prieš ragavimą su aštriais mėsos ir makaronų patiekalais.
Butelio tūris: 0.75 lKaina parduotuvėje apie: 40.00 Lt
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Girtas klientas šaukia taksistui:
- Prašau nuvežti namo!
- O tiksliau? - klausia vairuotojas.
- Į didįjį kambarį!