Patiekalai.lt
Žodynas
Makaronas
Makaronai gaminami iš miltų (dažniausiai kviečių, bet galimi ir kiti variantai) ir vandens bei kitų papildomų produktų (kiaušinių, prieskonių ir t.t.).
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Puresnė plakta grietinėlė - Plakta grietinėlė bus puresnė, o masė -didesnė, jeigu į ją įmaišysite kiaušinio baltymą (į 0,5 litro grietinėlės - 1 kiaušinio baltymas)....
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Deginasi karpis keptuvėje ir galvoja: -Na va, seniai norėjau pailsėti, bet vis laiko neužtekdavo...