Patiekalai.lt
Žodynas
Makaronas
Makaronai gaminami iš miltų (dažniausiai kviečių, bet galimi ir kiti variantai) ir vandens bei kitų papildomų produktų (kiaušinių, prieskonių ir t.t.).
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Ar nesugedo mielės - Patikrinti, ar mielės nesugedo, labai paprasta: įmeskite gabalėlj mielių į indą su šiltu vandeniu. Jeigu jos išplauks j paviršių, vadinasi, geros....
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Man nusispjaut, kad tau jau 16 metu, bet su tokiu makiazu ir trumpu sijoneliu niekur neisi? Petriuk, ar girdi?