Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Žodynas


Mocarelos sūris



Mocarelos (Mozzarella) sūris

Mozzarella vadinami kelių porūšių Itališki švieži sūriai, kurie gaminami naudojant sukimą ir pjaustymą: mozzarella di latte di bufala pagamintas iš nepasterizuoto buffalo pieno; mozzarella di bufala campana made tik iš Campania buffalo pieno; mozzarella fior di latte pagamintas iš šviežio pasterizuoto arba nepasterizuoto karvės pieno, o mozarella pagaminta iš mišinių, kartais parūkytų, ir tuomet patalpintų į specialias talpas.

Šviežia mozzarella paprastai patiekiama vienai dienai, nes dėl sūrio gaminimo technologijos sūris neišsilaiko šviežias ilgiau negu 12h ar 24h. Kelių tipų mozzarella taip pat naudojama daugeliui tipų picų (dažniausiai mažiau vandens turintys porūšiai) arba tiekiama su pomidoro griežinėliais ir baziliku (tinkamiausia šviežia di bufala).

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Natalija, Panteleonas, Žintautas, Svalia, Sergijus.

Pasveikink!

Anekdotas

Trys vyrai rodo sawo pasididziavimus vienai merginai..
pirmasis sako:
-pas mane kaip kumstis
-Ji pakraipo galwa na jo
-2rasis pas mane kaip agurkas
-wat jo atsako ji
-Treciasis sako pas mane kaip arbuzas
O ji: - kaip arbuzas nei jis panasus nei ka
o jis sako:
-Skonis brangiuji skonis

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą