Žodynas
Remy Martin V.S. Grand Cru
Grand Cru yra V.S konjakų kategorijos viršūnėje ir tai yra vienintelis V.S, gaminamas iš 100% Petite Champagne brendžių. Laukinių gėlių, traškių vaisių, vanilės, medaus saldymedžio užuominos natos iš karto pavergia gomurį.
Tai švenčių ir vakarėlių gėrimas: gyvybingas, gaivus, kupinas gyvenimo džiaugsmo ir puikiai tinkantis maišyti kokteiliams bei gerti su ledu - kviečiantis, šviesus, patrauklus konjakas, kuriuo galima mėgautis prieš ir po valgio.
Nors konjakai privalo būti brandinami tik dvejus metus, kad galėtų būti vadinami konjakais, visi Rémy Martin’s V.S konjakai yra brandinami nuo trejų iki 10 metų. Tai atspindi aukštesnį V.S konjakų standartą, lygį, kurio siekia daugelis, tačiau pasiekia tik vienetai.
Kaina parduotuvėje apie: 84.00 Lt
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Sena višta - Norėdami greičiau išvirti seną vištą, reikia pavirus 20-30 minučių įkišti ją į šaltą vandenį 5-6 minutėms....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Olandijoje išspręsta karieso problema-tik keletą gramų kanapių tereikia įmaišyti į dantų pastą, kad jūsų vaikai pradėtų valytis dantis ne vieną, ne du, o tris, keturis ir net penkis kartus per dieną!