Žodynas
Sausmedžiai
Cheminė uogų sudėtis taip pat nurodo jų vertę. Uogose nustatyti cukrai (vyrauja gliukozė, fruktozė ir sacharoze), kurių yra iki 4,5 proc., apie 1-3 proc. organinių rūgščių, 60-80 mg proc. vitamino C, 400-1500 mg proc. vitamino P, vitamino B1, B6, mineralų - jodo, geležies, vario ir magnio.
Medžiaga pateikiama iš šių šaltinių: svetainė www.foodsubs.com, knyga "Didžioji kulinarijos enciklopedija"
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kavos sunaudojimas - Sumalta kava netenka skonio ir aromato dar sparčiau. Todėl svarbu pirkti nedideliais kiekiais būtent tada, kai jos reikia. Suvartoti kavą reikėtų kaip galima greičiau. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Autoatsakiklis: Sveiki! Jūs paskambinote Petrui. Šiuo metu manęs nėra namie, be to yra vienas žmogus, su kuriuo aš visai nenoriu kalbėtis. Po signalo pasakykite savo vardą ir telefono numerį. Jeigu aš jums vėliau nepaskambinsiu, žinokitę, kad tas žmogus esate jūs!