Žodynas
Sausmedžiai
Cheminė uogų sudėtis taip pat nurodo jų vertę. Uogose nustatyti cukrai (vyrauja gliukozė, fruktozė ir sacharoze), kurių yra iki 4,5 proc., apie 1-3 proc. organinių rūgščių, 60-80 mg proc. vitamino C, 400-1500 mg proc. vitamino P, vitamino B1, B6, mineralų - jodo, geležies, vario ir magnio.
Medžiaga pateikiama iš šių šaltinių: svetainė www.foodsubs.com, knyga "Didžioji kulinarijos enciklopedija"
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Puresnė plakta grietinėlė - Plakta grietinėlė bus puresnė, o masė -didesnė, jeigu į ją įmaišysite kiaušinio baltymą (į 0,5 litro grietinėlės - 1 kiaušinio baltymas)....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Filosofijos paskaita. Dėstytojas aiškina:
- Taigi remdamiesi žymiausiais filosofais galime teigti, kad žmogus patiria laimę ne įgijęs norimus dalykus, o jų siekdamas…
Staiga pasigirsta kažkokio studento balsas:
- Pone profesoriau, o ar jūs kada nors bandėte vidury žiemos, tamsią naktį, bėgti prie paskutinio autobuso, kuris jau ruošiasi išvažiuoti iš stotelės?