Patiekalai.lt
Žodynas
Šeivamedės
Šeivamedžių uogos
Pati populiariausia šeivamedžio veislė ta, kuri apie Jonines paržysta dideliais kreminio baltumo žiedais, rudeniop virstančiais juodomis uogomis. Nuskinti žiedai turi būti sunaudoti iš karto. Be įprastų šeivamedžio sulčių, galima pasigaminti šerbeto ar putojančio vyno. Žiedus taip pat galima pakepinti – apvoliokite žiedus blyninėje tešloje, pakepinkite aliejuje ir pateikite su trupučiu cukraus.
Pati populiariausia šeivamedžio veislė ta, kuri apie Jonines paržysta dideliais kreminio baltumo žiedais, rudeniop virstančiais juodomis uogomis. Nuskinti žiedai turi būti sunaudoti iš karto. Be įprastų šeivamedžio sulčių, galima pasigaminti šerbeto ar putojančio vyno. Žiedus taip pat galima pakepinti – apvoliokite žiedus blyninėje tešloje, pakepinkite aliejuje ir pateikite su trupučiu cukraus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Kažkas čia ne taip, - pasakė pagrandukas, baigdamas valgyti lapę.