Žodynas
Šeivamedės
Pati populiariausia šeivamedžio veislė ta, kuri apie Jonines paržysta dideliais kreminio baltumo žiedais, rudeniop virstančiais juodomis uogomis. Nuskinti žiedai turi būti sunaudoti iš karto. Be įprastų šeivamedžio sulčių, galima pasigaminti šerbeto ar putojančio vyno. Žiedus taip pat galima pakepinti – apvoliokite žiedus blyninėje tešloje, pakepinkite aliejuje ir pateikite su trupučiu cukraus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Sviestas - Norint geriau išsukti sviestą, reikia naudoti šiek tiek suminkštintą, o ne visiškai ištirpintą. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Kupranugariukas klausia mamos: - Mama mama, o kodėl mūsų kojos tokios sunkios ir plačios ? - Todėl, kad smėlynuose neįklipmtume - O kodėl mūsų kailis toks tankus ? - Tam kad apsaugotų nuo alinančio saulės karščio - Mama, o kam mum kupros ant nugarų ? - Tam, kad sukauptume maisto ir vandens atsargas ir galėtume dykumoje išbūti, kai aplink nė lašo vandens ir nė mažiausios žolelės - O nafig, mama, mum visi šiti navorotai čia, zoologijos sode?