Patiekalai.lt
Žodynas
Spanguolė
Tai visžalis krūmokšnis. Vaisius – sultinga, tamsiai raudona, rušti uoga, naudojama vaistams. Uogose yra vitamino C, benzoinės rūgšties, todėl jos ilgai negenda. Spanguolės organizmui padeda įsisavinti maistą. Kelia apetitą. Iš spanguolių gaminami rūgštūs gėrimai. Spanguolių sultys turi baktericidinių savybių. Uogos labai tinka maistui, iš jų verdamos uogienės, džemai, spaudžiamos sultys.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Cukrus šiek tiek pagerina skonį! - Į maltinukų faršą įdėkite šiek tiek cukraus. Tai pagerina skonį. Nereikia daug dėti – 0,5 kg faršo užtenka 2 žiupsnelių. Faršas netampa saldus, nedidelis kiekis cukraus tik „pagerina” jo kokybę. Cukraus galima įberti ir ruošiant pad...
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Tarnautojas sako viršininkui:
- Norėčiau, kad padidintumėt man atlyginimą. Manimi jau domisi 3 didelės organizacijos.
- Kokios?
- Telekomas, seniūnija, elektros tinklai…