Patiekalai.lt
Žodynas
Taninai
Taninai Anglų k. - tannins; Prancūzų k. - tanin. Tai fenoliai, suteikiantys vynui spalvą (oranžinė, gintarinė, geltona), o geriančiajam sukeliantys „sutraukimo“ burnoje pojūtį.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Daktare, ar negalėtumėte man pakeisti vaistų gėrimo sistemą?
- Kaip tai?
- Jūs man prirašėt gerti po vieną tabletę 4 kartus per dieną po valgio, o aš norėčiau po 2 tabletes 2 kartus per dieną.
- Kodėl?
- Neužtenka valgio keturiems kartams. …