Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Žodynas


Taninai


Taninai Anglų k. - tannins; Prancūzų k. - tanin.   Tai fenoliai, suteikiantys vynui spalvą (oranžinė, gintarinė, geltona), o geriančiajam sukeliantys „sutraukimo“ burnoje pojūtį.

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Norgaudė, Girenė, Tomas.

Pasveikink!

Anekdotas

- Daktare, ar negalėtumėte man pakeisti vaistų gėrimo sistemą?
- Kaip tai?
- Jūs man prirašėt gerti po vieną tabletę 4 kartus per dieną po valgio, o aš norėčiau po 2 tabletes 2 kartus per dieną.
- Kodėl?
- Neužtenka valgio keturiems kartams. …

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą