Patiekalai.lt
Žodynas
Vanilė
Vanilė - po specialaus apdorojimo sudžiovinti nesunokę orchidėjinių šeimai priklausančio vijoklinio tropikų augalo vaisiai. Vanilės tėvynė - Meksika, bet ji auginama ir Amerikoje, Azijoje, Afrikoje. Europoje vanilė kaip prieskonis naudojama nuo 1510 m. Dabar vanilė labai paplitęs prieskonis. Pastaruoju metu vanilės plotai labai sumažėjo, kadangi išsiplėtė sintetinio vanilino gamyba.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Žuvis ir druska - verdant žuvį druską į vandenį berkite iš pat pradžių, ir druskos berkite daugiau, nei verdant mėsą ar kitus produktus;...
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Studento duona nemaitink - duok pavalgyt.