Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Žodynas


Vyšnia


Tai aukštas medis. Vaisiai – tamsūs, raudoni, sultingi kaulavaisiai ant ilgų kotelių. Vaistams naudojami prinokę vaisiai. Kaulavaisius galima valgyti šviežius, konservuotus. Juose gausu vitaminų C, PP, B, folinės rūgšties, kalio, vario, geležies, magnio. Vyšnių arbata labai gerai gaivina. Sultis patariama gerti atsikosėjimui palengvinti. Kauliuke esančių sėklų nagalima valgyti, nes juose yra labai toksiškos ciano rūgšties, neleidžiančios į audinius pernešti deguonies. Šviežių vyšnių lapų dedama į konservuojamas daržoves, vardama lapų arbata. O iš kaulavaisių gaminamį desertai, uogienės, įvairūs saldūs patiekalai.

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Viktoras, Margiris, Rasa, Regimantas.

Pasveikink!

Anekdotas

Mergina tamsų vakarą grįžta namo ir pamato, kad ją seka vyro siluetas. Na, jinai paspartina žingsnį, tačiau tai jai nepadeda. Šešėlis nusekė ją iki lifto, stovi abudu. Mergina klausia vyriškio:
- Aš važiuoju į 5 aukštą, jūs, ko gero, taip pat?
Vyras linkteli galva. Bevažiuojant tamsiu liftu, jis užstringa tarp aukštų. Mergina vėl klausia vyro:
- Klausykit, o jūs nesiruošiat manęs prievartaut?
- Ne.
- Nu, tada leiskit, aš jums pa**ulpsiu.
Na, mergina padare viską kaip reikia ir prašo vyro cigaretės. Jis jai duoda cigaretę ir staiga liftas pradeda važiuoti, užsidega šviesos:
- TĖTI??? - TU RŪKAI!!!!!!!!!!!!!!

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą