Favoritai
Norėdami ištrinti esamus favoritus paspauskite šalia pavadinimo esančią nuorodą [trinti].
Įkelti naujus favoritus į sąrašą galite spausdami nuorodą Įtraukti į favoritus tiesiogiai iš norimo recepto aprašymo.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip pažinti šviežią mėsą - Gera jautiena turi būti nei per šviesi, nei per raudona, nes, jei per šviesi, tai rodo, kad gyvulys nebuvo visiškai sveikas, o jei tamsiai raudona, - gal gyvulys nepjautas, nes kraujas nenutekėjęs, o gal būt, ir sirgęs ar nudvėses.Gera mėsa netu...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Sedi vilkas medyje, ir meto akmenukus i kiski kuris slapstosi krumuose. meta viena.
- nepataikeim, nepataikei. - sako kiskis.
Meta antra
- nepataikei, nepataikei. - pasigirsta is krumu.
Vilkas jau nejuokais ituzes. susirande is kisenes pati didziausia akmeni ir visos sirdies svysteli ji i kiski.
Krumuose tyla.
-Hahaha. Pataikiau, - dziaugiasi vilkas.
- Nefafaikei, nefafaikei.