Patarimai
Troškinimo laikas
Kategorija:
Kulinarija
Virimo ir troškinimo laikas sutrumpės, jei tam naudosite plačius ir žemus puodus bei troškintuvus.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kad žuvis nesuirtų - Kad kepama žuvis nesuirtų, pasūdykite ją prieš 10-15 minučių...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Susitiko dvi draugės.
-Kaip tavo vyras?- pasiteiravo viena.
-Lyg ir nieko... Tačiau vakarais prisileidžia vonią vandens, pasiima meškerę, užsidaro duris ir meškerioja.
-Reikėtų tau jį vis dėlto parodyti psichiatrui, - susirūpina draugė.
-Reikėtų... - atsidūsta vyro žmona,- bet gi taip norisi šviežios žuvies.