Favoritai
Norėdami ištrinti esamus favoritus paspauskite šalia pavadinimo esančią nuorodą [trinti].
Įkelti naujus favoritus į sąrašą galite spausdami nuorodą Įtraukti į favoritus tiesiogiai iš norimo recepto aprašymo.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip pažinti šviežią mėsą - Gera jautiena turi būti nei per šviesi, nei per raudona, nes, jei per šviesi, tai rodo, kad gyvulys nebuvo visiškai sveikas, o jei tamsiai raudona, - gal gyvulys nepjautas, nes kraujas nenutekėjęs, o gal būt, ir sirgęs ar nudvėses.Gera mėsa netu...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Du arkliaganiai prie baro gurkšnojo alų. Staiga pro langą įšuoliavo žirgas ir užsisakė šimtą gramų konjako su agurku. Vienu mauku išsausino taurelę, užkando agurku ir tuo pačiu keliu – lubomis, siena– iššuoliavo pro priešingą langą.
Vienas arkliaganis tiesiog amo neteko:
– Visko gyvenime mačiau, o kad kas konjaką užsikąstų agurku, tai tikrai pirmąkart matau!