Komentarų archyvas
Sriubos ir jų rūšys
Tai dar ne viskas, laukite tęsinio.
tikrai labai daug geru patarimu +
LABAI PUIKUS STARIPNIS
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Krištolą ir porcelianą plaukite tik šaltame vandenyje - Karšto vandens veikiamas krištolas greitai praranda žvilgesį, o porcelianas tampa trapus- greičiau skyla ir dūžta. Todėl tokius indus plaukite ir skalaukite šaltame vandenyje. Jeigu tokie indai įgavo matinį atspalvį, pamerkite juos pusvalandž...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
-Įsivaizduok, aš savo darbininkams jau 5 mėnesį algos nemoku, o jie vis vaikšto į darbą ir vaikšto… -O tu nebandei imti mokesčio už įėjimą? -Bandžiau, tai jie tada pirmadienį ryte ateina ir išeina penktadienį vakare…