Komentarų archyvas
Lietuvos Aukštoji kulinarija - Aukštaičių valgiai - karalių stalui
Labai idomu,bet per ilgas labai ilgai skaityti
Tikrai labai informatyvus straipsnis, man labai gelbsti ruošiantis projektui... Gal kiek per daug kritikos šiuolaikinei maisto pramonei, bet vis dėlto tai tiesa. Ačiū už teisingą, patriotišką nuomonę!
Labai geras straipsnis...
trukumas žverienos receptu
trukumas žverienos receptu
Sakyčiau, per ilgas straipsnis...
Labai idomu, perskaiciau vienu ipu !
Pasirodo ne tik Parmoje, bet ir pas mus LIETUVOJE mokejo o gal dar ir moka daryti gerus kumpius...
Puikus straipsnis, geras NACIONALINIS uztaisas.
Sekmes ir aciu Jums !
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Mėsos laikymas - Jeigu nusprendėte mėsą ilgiau laikyti, t.y. šaldyti, tai jokiu būdu neplaukite jos vandeniu, nes greičiau suges...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Kaip puikiai šiandien atrodote! - Jūs tai sakote visoms gražioms merginoms? - Ne, gražioms aš sakau ką kita.