Komentarų archyvas
Koldūnai su mėsa
Vandieni reikia uzvyrinta pilti, o ne salta ir koldunai bus fantastisko skonio.
skanus koldunai. man ir mano seimai ypac vaikeliui labai patiko
Labai skanus koldunai! Kieta tesla - to ko ir reikia geriems koldunams!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Žuvies sultingumas - Nelaukite, kol žuvis visiškai atšils – dings jos sultingumas...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Kabo beždžionė ant medžio ir galvoja: “Kas bus, jei aš atleisiu vieną leteną?”
Atleido - nieko neįvyko.
Toliau galvoja: “Kas bus, jei aš atleisiu kitą leteną?”
Ir nieko.
Tada ir uodegą atleido. Žinoma, nukrito žemyn galva. Ir galvoja: “Jei turėčiau smegenis, tikrai būtų smegenų sutrenkimas”.