Komentarų archyvas
Jautiena troškinta aluje
Ramunai, siaip jautiena (ypatingai kumpis) turi buti troskinama ne maziau 1,5 valandos, o kumpis - 2 val. Marinato nebutona nuvalyti, nes jis minkstina mesa, ypac garstycios
Kazkas ne iki galo paaiskinta. Jautiena gavosi kieta ikast neimanoma. Kiek laiko jau troskinti? Ar deti pakepinti jautiena su marinatu ar marinata nuvalyti?
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Šaltas vanduo baltymams - Kiaušinių baltymus geriau išplaksite, jei į juos įpilsite truputį šalto vandens. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Šachmatininkas sako varžovui:
- Toks ėjimas neleistinas - tuomet aš imsiu jūsų karalių!
- Na ir kas? Aš paskelbsiu respubliką ir žaisiu toliau.