Komentarų archyvas
Karšti sumuštiniai su sardinėmis ir sūriu
Naudojau sumuštinių duoną, patariu nepadaugint citrinos sulciu, nebent megstate siektiek rugsciau :) taippat kad mesa butu maziau apdziuvusi ir skonis svelnesnis, iskepus patepiau majonezu
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Jei reikės tik baltymo - Jei gaminant patiekalus jums prireikė tik kiaušinių baltymų ir liko nesunaudotų trynių, juos kurį laiką galite palaikyti šaldytuve, užpiltus šaltu vandeniu....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Petraičiui įkando uodas, kurį jis sugavo ir… paleido. - Kodėl taip padarei? - klausia žmona. - Kaip galėjau jį nužudyti? Juk uodo gyslomis teka mano kraujas!