Komentarų archyvas
Baklažanų suktinukai su riešutais
TAI KAUKAZIETISKAS PATIEKALAS,LABAI SUPERINE UZKANDA.BET AS I RIESUTUS IDEDU DAUG SMULKINTU PETRAZOLIU IR SIEK TIEK MAJONEZO BUTINAI
Iš tiesų turi būti skanu,kaip tik turiu baklažaną,eisiu išbandysiu .
mmm kaip skanu.as gaminu panasiai tik idara darau is varskes su zalumynais ispaudziu cesnako tada susuku ir galiukus pamirkau i smulkintus graik riesutus.niam niam .einu daryt,
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Ankštinės daržovės - Ankštiniuose (pupelėse, žirneliuose) yra baltymų (22-25%), krakmolo ir kitų angliavandenių (53-56%). Ankštiniai iš daržovių yra patys vertingausi dėl baltymų kiekio...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Kalbasi du mokiniai:
- Mes tik ką rašėm biologijos kontrolinį. Romas gavo dvejetą.
- Už ką?
- Už “špargalkę”. Mokytoja pagavo jį beskaičiuojantį šonkaulius.