Komentarų archyvas
Baklažanų suktinukai su riešutais
TAI KAUKAZIETISKAS PATIEKALAS,LABAI SUPERINE UZKANDA.BET AS I RIESUTUS IDEDU DAUG SMULKINTU PETRAZOLIU IR SIEK TIEK MAJONEZO BUTINAI
Iš tiesų turi būti skanu,kaip tik turiu baklažaną,eisiu išbandysiu .
mmm kaip skanu.as gaminu panasiai tik idara darau is varskes su zalumynais ispaudziu cesnako tada susuku ir galiukus pamirkau i smulkintus graik riesutus.niam niam .einu daryt,
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Jei reikės tik baltymo - Jei gaminant patiekalus jums prireikė tik kiaušinių baltymų ir liko nesunaudotų trynių, juos kurį laiką galite palaikyti šaldytuve, užpiltus šaltu vandeniu....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Tarptautinis universalių medžiagų konkursas.
Amerikiečiai pateikia soją. Genetiškai ją patobulinus daroma viskas: mėsa, duona, saldumynai…
Japonai demonstruoja superpolimerą, iš kurio daromi audiniai, medžio, plieno, keramikos pakaitalai…
Rusai pateikia butelį degtinės, jos cheminę formulę, fizines savybes. Jų klausia:
- O ką iš jos darote?
- Nieko. Mes ją darome iš visko.