Komentarų archyvas
šokoladinis varškės kremas
ką tik pasigaminome - tikrai labai skanu :)
mano pakeitimai - likusius kiaušinių baltymus išplakiau (kad neišmest), įdėjau vanilinio cukraus ir išspaudžiau ant viršaus - gavosi kaip balta kepurėlė, papuošiau šokolado ir kokoso drožlėmis.
Skanu..tik kiek pieno pilti?kodėl jo nėra ingridiantų sąrašiuky?
tai nesuprantu, ar piena pilti su sokoladu ar grietine, turbut kad grietine,
Dievinu šokolada... Nekentrauju išbandyti... :D
pritariu
SKANEI APRASYTA,BET SKANIAUSIA KAI PAGAMINTA.PATARIU IŽBANDYTI.SMALYŽEM TIKRAI PATIKS.
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Vyno kokybės įvertinimas - Spalva. Vyno spalva, nesvarbu blyški ar intensyvi, nėra vyno kokybės rodiklis. Vyno kokybę parodo spalvos sodrumas – t.y. sugebėjimas išlaikyti tą pačią spalvą giliausioje taurės vietoje bei taurės pakraštyje. Aukščiausios kokybės vynuos...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Berimorai, kas pas mane batuose kliurksi?
- Avižinė košė, sere.
- Košė? Ką ji ten daro?!
- Kliurksi, sere.