Komentarų archyvas
Kopūstų sriuba
Supjaustau kopusta ir morkyte kubeliais, dedu i verdanti vandeni..kol verda, nusilupu bulves ir supjaustau kubeliais, sudedu bulves, verdu tol, kol jau kopustai suverda, suminksteja, morka ir bulve isverda (ragauju), 10 min pries baigiant virti idedu galina blanca 2 kubelius..skanaus.
As dedu bulves virti tada kai morka jau buna miksta. Kad nepervirtu bulves.
tai viska virti ir taip aisku ,beta kiek laiko?
sofija-
man atrodo, kad mėsytė nebūtina.
o kur mėsytė?
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Trynių laikymas - Jeigu netyčia ruošiant patiekalus jum reikėjo tik baltymų ir liko nusuvartotų trynių, juos kurį laiką galite juos palaikyti šaldytuve užpyje šaltu vandeniu....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Numirė chirurgas ir pateko į dangų. Prieina prie vartų i Rojų, o ten ilga ilga eilė. Na, nueina jis užsiima eilę ir galvoja "ai, einu su Petru pakalbėsiu, vis vien ilgai laukti". Nuėjęs:
- Sveikas Petrai.
- O sveikas! Bet ką tu čia darai?
- Na, kaip... numiriau.. eilėj laukiu.. į Rojų noriu...
- Tai juk tiekėjams atskiras įėjimas!