Komentarų archyvas
Obuolių džiunglės
Tik iškepu tai iškart nelieka, nerealiai skanu
Be galo skanus pyragas. Kiek kartų kepiau, tiek kartų visi pirštus apsilaižė
labai skanus pyragas
Ta nuotrauka iš interneto yra..
kaip supratau batono trupiniu? tai kiek ju?
skanus pyragas tik nereik padaugint cinamono :)
o kaip padaryi , kad butu tokie iskilimai ant pyrago virsaus
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Citrinos žievelė - Citrinios žievė yra įvairesnė už patį vaisių: joje yra geltonojo dažo karotino – provitamino A, eterinių aliejų, kartumynų, vitaminų C, B, PP ir šiek tiek kitų....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Ateina dama į kavinę, atsisėda ir užsisako arbatos. Padavėjas atneša arbatą ir paduoda damai. Dama paėma ją, pauosto, susiraukia ir pašaukia padavėją:
- Gerbiamasai, aš nenoriu kelti skandalo, bet šita arbata atsiduoda neplautu bybiu...
Padavėjas:
- Panele, paimkit arbatą į kitą ranką...