Komentarų archyvas
Virtų bulvių cepelinai
noriu paklausti kiek cepelinu iseina is sio recepto?
Sveiki, ar galima dėti pakepintą faršą į vidų?
gaminau labai skanu buvo
As tai dar kokias dvi zalias tarkuotas bulves idedu, tada gaunasi kaip tarkiniai, o i mesa lengviau pora saukstu grietines ideti, tada super gausis
Produktu ir laiko gadinimas,nieko cia panasaus i virtu bulviu cepelinus,tragedija kaskokia!!!!!!! Ir seimyna alkana!!!!! :((((((
Kati baigiau ragauti siuos didzkukulius tikrai super receptukas,Aciu.
tiesiog skanumelis
Su varske gavosi labai skanus ;)
Aciu uz recepta tikiuos pavyks padaryt ir tikiuos patiks tetei su broliu.
i sumalta virta mesa dar galima ideti vetoj sultinio gretines,kad butu elastingesnis. mesa tampa svelnesne. as dar sutarkuoju ant burokeliu tarkes 2 kiausinius ir idedu i mesa irgi skanu.
ryt teks man gamint juos, tikuosi seksis puikiai :P
na bandysiu snd ir as pasigaminti manau iseis puikei :) neklausyk ce ka titos sneka labai retas dalykas seis laikais kad paneles isvis gaminti moka turbut delto ir nesigauna neikas :)
Saunuole, labai skanus. Jei kuriom vistom nesigavo cia ju problemos. o aplamai del skonio nesigicijama.
darau jau senei tokius pat man patinka... skanaus
nesamoningas tavo receptas, tai paprasciau virti bulviu kose ir valgyt, skonis tas pats
nu as ir pasidariau skanu ,aisku is zaliu bulviu skanesni ,bet taip greiciau man :)
as kazkiek idedu tarkiu prie virtu bulviu, man taip skaniau
nu nezinau nu man tai netiko, netikri kaskokie tie cepelinai:(
Ka tik issiviriau,pavalgem,bet tai nera tie tikrieji virtu bulviu cepelinai.Tai panasu i bulviu kose tik cepelinu pavidale.Isvire puikiai,nesuiro,bet,matyt,reiketu kazkiek deti dar ir miltu,kad butu mase kitokia,o ne vienu bulviu.Ieskosim kitur.Gal kas pasiulys.
Dabar ką tik pavalgėm , skanu
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Karštas fondiu - Nevalgykite mėsos tiesiai nuo fondiu šakutės – mėsa labai karšta ir galite nusideginti burną ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
-Oficiante, manu, kad praeitą savaitę alus pas jus buvo šviežesnis. -Galiu jus patikinti, kad tai tas pats alus.