Komentarų archyvas
Naminiai sausainiai
O kiek tu sausainiu iseina padaryt is tiek teslos?
SIE SAUSAINIAI LABAI SKANUS IR LENGVAS RECEPTAS
labai skanus sausainukai
dar ant stalo aušta, bet jau paragavau, tikrai neblogi :) kitą kartą pamėginsiu kal riešutų į tešlą idėti, ar aplieti kuonors :) bet ir taip skanus :) tokie tikri naminiai sausainiukai, vaikučiams tokius kepti pats tas :))
Lengvi ir skanūs ;]
Skanūs :) Kepiau apie 15 min, tačiau kepiau dviejų formų: didesnius ir mažesnius. Didesni gavosi labai skaniai, mažesni truputi jau per kieti :) Geras receptas, Ačiū :)
labai skanūs ir lengvai pagaminami, tik reikėtų daugiau cukraus :)
mama dabar daro sausainiuis ir nzn kajp gausis jai bo prifantazavo xDDD laukiam
tikrai skanus,tik reikia nepraziopsoti kepimo laiko pabaigos :)
Aš tai dariau su formelėmis ir gavosi gerai. Dar pasidariau šogolado ir kakavos glajų, tai iš vis super. Dėl tų miltų, tai bent jau aš nė nežiūrėjau jų kiekio, dėjau po keturis šaikštus iki reikiamo tešlos kietumo ir viskas. Skanaus bebandysiantiems ;]
o suformuoti galima bet kokia forma? nereikia per mesmale?
Sveiki, noriu paklaust, 4 stiklines tai kiek cia bus ml? negi 960ml, atrodo labai daug
ooooooooooo kokie skanus niamu niamu labai paprastas receptas labai gardus
Niam niam kokie skanus ir paprasti sausainukai. Niekad nesigaudavo normaliai iskept sausainiu, o sis receptas gavosi nuostabiai. Labai nesunkus, bet skanus:) liuks tiesiog:)
as tj dbr kepsiu netycia padariau dviguba :D
skanu;''
o jau skanumas o jau skanumas niam niam :)
Pigu,lengva ir labai skanu :) Super :)
Labai skanu!!
Visai geras receptas. Kiausinių tiek daug reikia, bet gal taip ir turi but:)
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Apie ką reikėtų pagalvoti spaudžiant sultis ir verdant uogienę - Spausdami sultis ar virdami uogienę, kruopščiai nugriebkite putas. Putose yra bakterijų ir grybelių, kurie gali turėti katastrofiškų pasekmių Jūsų spaudžiamoms sultims arba verdamai uogienei ir marmeladui. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Susitiko du butelio broliai:
– Sakyk, kodėl aš visąlaik patenku į blaivyklą, o tu ne?
– Aš jaučiu normą…
– Tai ir man patark.
– Užsukęs į miestelio alinę, iškart nusižiūriu pačią bjauriausią bobšę. Kada ji pradeda man patikti, viskas, - daugiau nė gramo!