Komentarų archyvas
Obuolių pyragas su medumi
Labai lengvai pagaminamas, pas mane jau idetas i orkaite, kvepia dieviskai, tikiuosi skonis taip pat bus toks pats..:)
O kiek laiko kepti?
Tai tada cukraus nedėkite, jei per saldu :)
jei netyčia apsilankytum, tai parašyta PO 100 g sviesto, medaus, cukraus. Šių produktų po 100 g!
tai kad neparasyta kiek medaus kiek cukraus
labai paprastas ir labai skanus pyragas, tik as dedu maziau medaus, nes labai jau saldu gaunasi
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Fondiu kaitinimo šaltinis - Visada įsitikinkite, kad kaitinimo šaltinis stabiliai stovi po fondiu indu. Atkreipkite dėmesį į indo rankeną, kad netyčia jos neužkliudytumėte ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Operacija Rusijos glūdumoj. Chirurgas:
- Sesele, narkozę!
- Kokią?
- Mūsų, vietinę!
- Baju bajuški bajuuu.