Komentarų archyvas
Šokoladiniai sausainiai
sviestas
Kas per velnias yra tie riebalai?
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Eidami slidinėti arba čiuožinėti - Eidami slidinėti arba čiuožinėti kartu su savimi pasiimkite didžiulį termosą su sriuba. Puikus užkandis prie sriubos yra maistingi mufinai. Šilta, sotu ir gera. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Maisto pramonės technologijos institute vyksta egzaminas. Studentas nemokšiškai atsakinėja apie avienos dešros gamybos technologiją: - Na paima aviną… įkiša jį… į tokią mašiną… iš jos išlenda dešra… Profesorius nebeišlaiko ir su kandžia šypsena klausia: - Kiek jums metų, jaunuoli? - Dvidešimt. - Taip, taip… Reiškia, maždaug prieš 21 metus, šis procesas buvo pakartotas atvirkščiai, - nustatė profesorius. - Kaip? - nesuprato studentas. - Ogi kažkas įkišo dešrą, o išlindo avinas!