Komentarų archyvas
Varškės apkepas su obuoliais
miltu tikrai nereikia.vis darau panasu apkepa tik ne su obuoliais o su razinomis,tik razinas reikia nesluoksniuoti o sauja ymaisyti y visa tesla:)
Ar tik miltu nereikia?
nuostabus!
o klausykit kokioj temperaturoj kepet?ir dar klauisimukas ar tiktu varske kuri buna iskart maisyta su grietine,nes vokietijoje paprastos varskes nera...
apkepas nuostabus o mano vaikas buvo net nuo kėdės buvo nukrites chi chi
tiesiog puikus apkepelis,gali pirsciukus apsilaizyt!!!!!!!!!!!!!!!mmmmmmmmmmmm.
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Nedarinėkite durelių - Kepdami pyragą, nedarinėkite orkaitės durelių, nes pyragas gali sukristi. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Važiuoja blondinė mašina ir klausosi radijo. Staiga radijas groja šaukinį: Jūs klausotės radijo stoties M-1. Blondinė: O iš kur jie žino???