Naujienos
2 litrai vandens per dieną

„Išdžiūvę“ žmonės – indų jogai taip vadina mus, europiečius ir amerikiečius, nes mes geriame per mažai vandens.
Žinoma, neverta vytis indų, esant karščiams išgeriančių net 5 litrus vandens per parą. Medikai tvirtina, kad mums kasdien išgerti bent 2 litrus vandens tiesiog būtina. Tai padeda išvengti daugelio ligų, nes vykstant maisto virškinimui iš organizmo greičiau pašalinamos ląstelienos atliekos, o taip pat kitos kenksmingos medžiagos, kurias žmogaus organizmas „sugeria“ iš išorės.
Šiandien paaiškėjo, kad teisingiausia vandenį gerti 30 minučių prieš valgį, kadangi vanduo pasisavinamas tik pačioje savo kelio pabaigoje – storajame žarnyne. Jei vanduo geriamas iškart po valgio, jis tik praskiedžia skrandžio sultis. Todėl įvairiuose kurortuose gydomasis mineralinis vanduo geriamas tuščiu skrandžiu. Ryte prieš valgį išgerta kambario temperatūros virinto vandens stiklinė (geriau su citrinos sultimis) aktyvizuos visą virškinamąjį traktą ir padės išvengti vidurių užkietėjimo bei kitų sveikatos problemų.
I.G.
http://www.klaipeda.daily.lt
Komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Sūrio fondiu ir sausas vynas - Ruošiant sūrio fondiu:– fondiu visada naudokite sausą vyną. Jei vynas nėra pakankamai sausas, pagelbės keletas citrinos sulčių lašų; ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Teisingai mestas vyras būtinai sugrįš kaip bumerangas.