Naujienos
Keptas ananasas
Šviežią ananasą nulupkite, supjaustykite griežinėliais ir išimkite kietą šerdį. Nuo konservuotų ananasų nupilkite sultis. Užvirinkite pieną, sudėkite 75 ml manų kruopų ir išbrinkinkite ant lėtos ugnies. Atvėsinkite. Kiaušinius su cukrumi išplakite iki lengvų putų ir sumaišykite su manų koše. Ananasų griežinėlius pirmiausia apvoliokite likusiose sausose manų kruopose, tada – tešloje, o paskui – vėl sausose manų kruopose. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Ananasų griežinėlius 2 minutes apkepkite iš abiejų pusių taip, kad jie gražiai paruduotų. Patiekite su atšaldyta plakta grietinėle ir smulkintais riešutais.
Komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Tuk,tuk!!
- Kas čia?
- Policija!
- Ko reik?
- Pasišnekėt!
- Keliese esat?
- Tryse!
- Tai šnekėkitės tarpusavy!!