Patiekalai.lt
Naujienos
Naujienų archyvas
2009-01-16 Kava gali apsaugoti nuo burnos ir gerklės vėžio
2009-01-16 Mažos žolelės - didelė nauda
2008-12-24 Kokį vyną gersite per Kalėdas?
2008-12-24 Per Kūčias vaišinamos ir bitės
2008-12-22 Kalėdinė dovana vargšams...
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip pažinti šviežią mėsą - Gera jautiena turi būti nei per šviesi, nei per raudona, nes, jei per šviesi, tai rodo, kad gyvulys nebuvo visiškai sveikas, o jei tamsiai raudona, - gal gyvulys nepjautas, nes kraujas nenutekėjęs, o gal būt, ir sirgęs ar nudvėses.Gera mėsa netu...
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
-Aš bijau tik 2-jų dalykų - stomatologų ir tamsos.
-O tamsos kodėl?
-O tu įsivaizduoji kiek toje tamsoje yra stomatologų?