Naujienos
Naujienų archyvas
2011-02-04 Nitratai neišvengiami ir daržovėse?
2011-02-04 Pelėsiai, dažikliai, atliekos - tai, nuo ko tunkame
2011-01-01 Krienai išvalo organizmą
2010-12-07 Maisto produktai, kurių turėtų vengti nėščios moterys
2010-12-06 Maisto produktai gerinantys smegenų darbą
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Paukštienos paruošimas kepimui - Prieš kepant paukštį pirma reikia gerai įtrinti druska. Žąsį paruošite daug skanesnę, jei ją ištrinsite kmynais, o kalakutą – druska ir česnaku. Riebius paukščius reikia pripilti sultinius, o liesus – riebalais. Kepant paukščius nuola...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Sėdi dvi blondinės. kalbasi apie aukštas materijas - kvantinę fiziką, bangines funkcijas ir jų pritaikymą termodinaminių procesų analizėje...... Staiga viena sako:
- Greitai keičiam temą, mūsų bachūrai ateina!