Patarimai
Airiška kava
Kategorija:
Kulinarija
Ruošdami airišką kavą pamėginkite dėti ne cukraus pudros, o nerafinuoto cukraus.
Šaltinis : dansukker.com
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Troškinimo laikas - Virimo ir troškinimo laikas sutrumpės, jei tam naudosite plačius ir žemus puodus bei troškintuvus....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Meilė... Merginos, ar žinote, kas yra meilė? Tai ne kai jums dovanoja gėles, vedžioja į kavines ar nešioja ant rankų... Meilė - tai kai jums pasakoja apie Linux, PHP, C++, o jūs sėdite ir įdėmiai klausote...