Patarimai
Ankštinės daržovės
Kategorija:
Kulinarija
Ankštiniuose (pupelėse, žirneliuose) yra baltymų (22-25%), krakmolo ir kitų angliavandenių (53-56%). Ankštiniai iš daržovių yra patys vertingausi dėl baltymų kiekio
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Jei neturite kulinarinio švirkšto, naudokite maišelį - Viename kampe iškirpkite nedidelę skylutę, pridėkite grietinėlės, užspauskite maišelį ir purkškite. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Nuvažiavo dėdė su sūnėnu ir dukterėčia prie ežero pailsėti. Na, vaikai žaidžia, dėdė laikraštuką skaito. Po kažkiek laiko pribėga berniukas prie dėdės ir sako:
- Dėde Petrai, Marytė suvalgė musmirę!
- Jonuk, netrukdyk, tu ką nematai - aš skaitau! - pasake dėdė neatsitraukdamas nuo laikraščio.
Po kažkiek laiko vėl pribėga berniukas:
- Dėde, dėde, Marytė įkrito į ežerą! Ją galbėti reikia!
- O kam? Po musmirės ji vis tiek jokių šansų išgyventi neturi…