Patarimai
Aromatingesni vaisiai
Kategorija:
Kulinarija
Perpjautą ananasą ar melioną pabarstykite trupučiu druskos. Tada jie bus ne tokie rūgštūs, be to, aromatingesni.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Karštas fondiu - Nevalgykite mėsos tiesiai nuo fondiu šakutės – mėsa labai karšta ir galite nusideginti burną ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Mokytoja klausia Petriuko, ką į Lietuvą importuoja Indija:
Petriukas: - Nežinau, neatsimenu.
Mokytoja: - Na, pagalvok, prisimink, ką jūsų šeima geria ryte.
Petriukas: - Nejaugi raugintų agurkų rasalą?!