Patarimai
Cukraus dėka pyragaičiai tampa trapesni
Kategorija:
Cukrus
Jei į mažus pyragėlius įbersite mažiau cukraus, jie taps minkštesni, o jei daugiau – kietesni ir trapesni.
Šaltinis : dansukker.com
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Krištolą ir porcelianą plaukite tik šaltame vandenyje - Karšto vandens veikiamas krištolas greitai praranda žvilgesį, o porcelianas tampa trapus- greičiau skyla ir dūžta. Todėl tokius indus plaukite ir skalaukite šaltame vandenyje. Jeigu tokie indai įgavo matinį atspalvį, pamerkite juos pusvalandž...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Tarptautinis universalių medžiagų konkursas. Amerikiečiai pateikia soją. Genetiškai ją patobulinus daroma viskas: mėsa, duona, saldumynai... Japonai demonstruoja superpolimerą, iš kurio daromi audiniai, medžio, plieno, keramikos pakaitalai... Rusai pateikia butelį degtinės, jos cheminę formulę, fizines savybes. Jų klausia: - O ką iš jos darote? - Nieko. Mes ją darome iš visko.