Patarimai
Kad pertrinta sriuba nebūtų skysta
Kategorija:
Kulinarija
Kad pertrinta sriuba nebūtų skysta, galima ją uždaryti sužiedėjusio pyrago minkštimu, išmirkytu sultinyje ir pertrintu per sietelį;
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kepamos sultys - Kad iš kepamų obuolių ir kriaušių neištekėtų sultys, prieš kepdami 1 -2 minutėms panardinkite į karštą vandenį. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Standartinė situacija, kupe važiuoja dviese. Gruzinas ir afrikietis.
Gruzinas išsitraukia lašinių gabalą, atsipjauna, valgo, čepsi. Afrikietis ir klausia:
- Kas čia?
- Lašiniai!
- Xuinia čia o ne lašiniai! Vat įsivaizduok pas mus papjauni begemotą, vot ten tai lašiniai būna, o čia pas tave tai šūdas kažkoks.
Susiparina gruzinas. Išsitraukia kumpį. Pradeda tą valgyt. Afrikietis klausia:
- O čia kas?
- Čia yra kumpis!
- Šūdas čia o ne kumpis! Vat įsivaizduok pas mus, paimi žirafos koją, va ten tai tikrai kumpis! Gruzinas dar liūdnesnis. Nu bet nepasimeta gruzinas. Ištraukia iš tašės arbūzą, padeda ant stalo ir tyli, nieko nieko nesako. Kupe tyla penkiolika minučių. Afrikietis neiškentes klausia:
- O čia kas??!
- O čia AGRASTAS!