Patarimai
Kad pertrinta sriuba nebūtų skysta
Kategorija:
Kulinarija
Kad pertrinta sriuba nebūtų skysta, galima ją uždaryti sužiedėjusio pyrago minkštimu, išmirkytu sultinyje ir pertrintu per sietelį;
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Minkšta mėsa - Kepamą mėsą šlakstykite karštu vandeniu ar sultiniu. Laistoma šaltu vandeniu, ji bus kietesnė....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Mažasis Petriukas grįžta iš darželio visas susibraižęs, susivėlęs, bet baisiai laimingas.
– Tai kas atsitiko?– klausia tėtis.
– Buvo Kalėdų senelis į darželį atėjęs! Mes šokom ratelį aplink eglutę. Ta eglutė tokia didelė, o mūsų grupėje tiek mažai vaikų.