Patarimai
Kaip marinuoti mėsą
Kategorija:
Kiti
Geriausiai tinka viršuje susegami plastikiniai maišeliai- juose galima marinuoti įvairių rūšių mėsą. Jie neužima daug vietos šaldytuve ir mėsos gabaliukai tolygiai marinuojasi. Jeigu marinuojate dubenyje, rinkitės plastikinį ar keraminį, o ne metalinį, kuris gali pakeisti skonį.
Mėsą laikykite uždengtą šaldytuvę, kol ji marinuojasi, ir kartkartėmis pavartykite, kad tolygiau pasiskirstytų marinatas.
Prieš kepdamos nukratykite marinato likutį. Užvirkite likusį marinatą ir juo laistykite kepsnį, kol kepa, kad neišdžiūtų. Jeigu marinatas saldus, laistykite tik paskutines 10 min. , nes gali pridegti.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip apskaičiuoti kūno masės indeksą - KMI = masė kilogramais / ūgis metrais kvadratu (Pvz. ūgis 170 cm, svoris 69 kg. KMI bus 69 dalinti iš 1,7 m kvadratu, t.y. iš 2,89. KMI = 23.88) Kaip įvertinti kūno masę pagal KMI: - KMI < 15 - badaujantis žmogus - KMI < 18,5 - liesas žmogus - 1...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Vyras ateina pas gydytoją ir guodžiasi nuolatiniu nuovargiu. Atidžiai apžiūrėjęs pacientą gydytojas sako:
- Aš jums rekomenduoju dvigubai sumažinti savo seksualinį aktyvumą.
- Aaa, štai kur problema… Daktare, patarkite, ką pasirinkti: dabar man nekalbėti apie seksą ar negalvoti?