Patarimai
Kaip suteikti žuviai naujo skonio
Kategorija:
Žuvis
Šiek tiek pavolioję žuvį rudoje cukraus pudroje suteiksite jei naujo skonio.
Šaltinis : dansukker.com
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Tešlos pakilimo technika - Mielinių gaminių geriausia kildinimo temperatūra 27-32° C. Tešla laikoma pakilusia, kai jos pasidaro dvigubai daugiau. Ji paprastai pakyla per 40-60 minučių. Kildinimo laikas priklauso nuo į tešlą įmaišytų priedų ir miltų kokybės. Gerai i...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Susitiko dvi ilgai nesimačiusios draugės. Viena, norėdama pasigirti savo sūnaus gabumais, tarė: - Įsivaizuoji, maniškis - taip kaip Marksas: skaito ir rašo, skaito ir rašo… - Nieko tokio, - pertraukė ją antroji.- Mano sūnus - tikras Leninas: tremtis - kalėjimas, kalėjimas - tremtis.