Patiekalai.lt
Patarimai
Krienų gaminimas
Kategorija:
Kulinarija
Jei norite sutaupyti laiko krienus malkite mėsmale. Visai nebūtina tarkuoti su tarka, dargi rizikuojant tarka brūkštelti per pirštus.
Griežtai draudžiama PATIEKALAI.LT paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse,
tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo,
o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Patiekalai.lt kaip šaltinį.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Jaunas programeris per miegą glosto žmoną, švelniai glamonėja, jaudinančiai bučiuoja, davesdamas iki orgazmo. Ji, atsibudusi nuo nežemiško malonumo klausia:
- Brangusis, ką tu darai?
Tas per miegus atsako:
- Modemą setup'inu...