Patarimai
Maistą gaminkite etapais
Kategorija:
Kulinarija
Niekada nedvigubinkite recepte nurodytų porcijų, nes būna sunku maišyti, kilnoti ir kt. Tačiau svarbiausia tai, kad netinka recepte nurodytas virimo ir ruošimo laikas. Jei norite pagaminti daugiau, darykite tai kelis kartus arba užšaldykite ir virkite vėliau. Pagalvokite, kaip malonu, kai už lango švilpia rudens vėjai, o Jūsų virtuvėje kvepia uogomis arba vaisiais. Be to, vasarą galima rasti ir geresnių užsiėmimų nei kiurksoti viduje ir spausti sultis ar virti uogienę.
Šaltinis : dansukker.com
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kad pavyktų kepsnys ant grotelių - Mėsą išimkite iš šaldytuvo mažiausiai prieš valandą. Mėsa bus sultinga jei rinksitės ne pernelyg liesą, kepant nepjaustysite, o sūdysite tik baigiant kepti. Jei spustelėjus mėsa įdumba, viduje ji dar neiškepusi, yra kraujo, jei elastinga- ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Ką mąsto jūsų katė, kakodama ant kilimo kampo, esančio už fotelio? Ji galvoja: "Na, suprantu, kad negalima. Bet juk nieko nėra, o be to tamsu, galų gale aš juk užkasiu..."