Patarimai
Maltinių faršui
Kategorija:
Kulinarija
Į maltinių faršą įminkykite tik padžiūvusio batono, nes šviežias mėsą padaro nemaloniai lipnią. Vietoj batono galite dėti šaukštą majonezo ir šaukštą bulvių krakmolo. Maltiniai bus minkštesni ir puresni.
Jei į maltinius norite dėti nekepinto svogūno, jo nemalkite mėsmale, o sutarkuokite.
Maltiniai bus skanūs ir sultingi, jei juos darydami į vidų įdėsite truputį sviesto.
Maltinius galima ne tik kepti, bet ir virti garuose. Tereikia sudėti juos į rėtį, jį – ant puodo su verdančiu vandeniu ir uždengti dangčiu.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip prižiūrėti keramikinę viryklę - Niekas taip nekenkia keraminiam viryklės paviršiui kaip pridegęs cukrus. Jeigu verdant liukrą nukris bent lašas karšto sirupo, kaip galėdama greičiau (kol nesustingo) pašalinkite jį peiliu, apvyniotu skudurėliu. Taip pat ant keraminio paviršia...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Grįžta automobilio savininkas ir mato, kad jo mašinos priekis sudaužytas, o kaltininkas dingęs. Staiga pamato užkištą raštelį ir apsidžiaugia. Raštelis toks: “Kai aš dabar rašau, mane stebi dešimtys žmonių ir galvoja, kad aš pranešu jums savo pavardę ir telefoną. Bet jie apsirinka”.