Patarimai
Maltinių faršui
Kategorija:
Kulinarija
Į maltinių faršą įminkykite tik padžiūvusio batono, nes šviežias mėsą padaro nemaloniai lipnią. Vietoj batono galite dėti šaukštą majonezo ir šaukštą bulvių krakmolo. Maltiniai bus minkštesni ir puresni.
Jei į maltinius norite dėti nekepinto svogūno, jo nemalkite mėsmale, o sutarkuokite.
Maltiniai bus skanūs ir sultingi, jei juos darydami į vidų įdėsite truputį sviesto.
Maltinius galima ne tik kepti, bet ir virti garuose. Tereikia sudėti juos į rėtį, jį – ant puodo su verdančiu vandeniu ir uždengti dangčiu.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Apie ką reikėtų pagalvoti spaudžiant sultis ir verdant uogienę - Spausdami sultis ar virdami uogienę, kruopščiai nugriebkite putas. Putose yra bakterijų ir grybelių, kurie gali turėti katastrofiškų pasekmių Jūsų spaudžiamoms sultims arba verdamai uogienei ir marmeladui. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
– Petriuk, kodėl visada su savimi nešiojiesi beizbolo lazdą? Juk tavęs visi bijo...
– O be lazdos aš visų bijau...!