Patarimai
Mielinis pyragas
Kategorija:
Kulinarija
Mielinis pyragas yra iškepęs, kai, paspaudus pirštu, jis įsispaudžia, atleidus -grįžta į pradinę padėtj, o įdūrus smeigtuku, šis lieka švarus.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip biriai išvirti ryžius? - Kaip biriai išvirti ryžius? Nuplauti ryžiai suberiami i verdantį pasūdytą vandenį (3 l vandens, 30 g druskos, 0,5 kg ryžių) ir verdami ant mažos ugnies. Išvirusius ryžius reikia supilti į sietelį ir perpilti karštu vandeniu. Kai vanduo nute...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Tempia gruzinas aviną į lėktuvą. Stiuardesė: -Į lėktuvą su avinu negalima! -Na mergaite, gražuole, koks čia avinas, čia šašlykas profesoriui, o avinas ten Maskvoje universitete mokosi.