Patarimai
Prieskonių vartojimas su Kiauliena ir Jautiena
Kategorija:
Kulinarija
Tinka šie prieskoniai :
Juodieji pipirai
Baltieji pipirai
Žalieji pipirai
Rausvieji pipirai
Uoginė paprika
Kvapieji pipirai
Aitriųjų paprikų prieskoniai
Mėsos prieskoniai
Šašlyko prieskoniai
Guliašo prieskoniai
Universalūs prieskoniai
Pipirų mišinys
Penkių rūšių pipirų mišinys
Česnakiniai pipirai
Maltos saldžiosios paprikos
Imbieras
Laurų lapeliai
Česnakinė druska
Peletrūnai
Rozmarinai
Aštrūs mėsos prieskoniai
Kepsnių prieskoniai
Svogūnų milteliai
Čiobreliai
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip išrinkti tinkamą vyną ? - Visiems vynams dera universalus principas: kuo mažesniame plotelyje augintas vynuogių derlius, tuo savitesnis vyno charakteris. Paprastai tai reiškia ir aukštesnę vyno kokybę. Informaciją apie tai galite sužinoti skaitydami vyno etiketę ir žinod...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Senelė su seneliu labai mėgo žaisti slėpynes.
Ryte bobutė nuo senelio slėpdavo samagoną, bet jei senelis jį rasdavo, tai vakare jau slėpdavosi bobutė...