Patarimai
Prieskonių vartojimas su Malta mėsa
Kategorija:
Kulinarija
Kvapieji pipirai
Baltieji pipirai
Juodieji pipirai
Žalieji pipirai
Uoginė paprika
Universalūs prieskoniai
Pipirų mišinys
Česnakiniai pipirai
Aitriųjų paprikų prieskoniai
Maltos mėsos prieskoniai
Maltos saldžiosios paprikos
Bazilikai
Picos prieskoniai
Aštrūs mėsos prieskoniai
Keptos mėsos prieskoniai
Svogūnų milteliai
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Plikyta tešla - Iš plikytos tešlos pagamintus skanėstus reikia iš karto suvalgyti, nes ilgiau laikomi jie pasidaro ne itin malonaus skonio. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Važiuoja traukiniu moteris ir vyras. Na, moteris užsinori... Ji ima dažytis, pudruotis, o vyriokui vienodai rodo - jis sau laikraštį skaito. Tada ji ištaria:
- Och, nuobodu kaip...
Vyras pažiūri į ją... ir davė jai taip pat paskaityti laikraštį. Ji pavartė, pasuko, metė ir ėmė po truputį vyrui užuominas mėtyti. O jam tas pats - tik laikraštį skaito. Ji ėmė tipo savo daiktuose raustis - tai atsistos, tai pasilenks, tai pasisuks - nė velnio - jis skaito laikraštį. Moteriai trūko kantrybė, nuplėšė nuo saves baltinėlius ir sako:
- Žmogau, aš jūsų noriu!
Vyrukas kruopsčiai lanksto laikraštį ir burba:
- Ką gi, geriau pusvalandį pakentėti, nei dvi valandas bandyt įkalbėt.