Patarimai
Pyragų kepimas formose
Kategorija:
Kulinarija
Kepdami tortus, pyragus, prieš pildami tešlą į skardą ją patepkite sviestu ir gausiai pabarstykite džiūvėsėliais. Toks būdas geriau apsaugos kepinį nuo prilipimo, taip pat susidarys labai graži plutelė.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Sviestas - Norint geriau išsukti sviestą, reikia naudoti šiek tiek suminkštintą, o ne visiškai ištirpintą. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Sėdi du vyrai rojuje prie vyno upės, ramiai geria vyną tik žiūri kitas staigiai bėga prie tos upės ir atgal nudumia. Po kelių dienų vėl tas pats žmogelis net nespejo pribėgt. Po savaitės ivykis vėl kartojasi. Šįkart vos pribėgęs žmogelis staigiai išgėrė. Tie du sėdintys ir klausia:
- Ko tu čia taip lakstai? Juk visa upė vyno.
Tas sako:
- Jums gerai, o aš ten ant operacijos stalo guliu.