Patarimai
Salotos iš šviežių kopūstų
Kategorija:
Kulinarija
Jei gaminate patiekalus iš šviežių kopūstų, stiprų kvapą galite sumažinti įdėdami į puodą ar kitą indą riekutę duonos ar įpildami šiek tiek pieno. Kopūstus virkite atidengtus.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Sūdymas - Mėsos sultinys sūdomas prieš baigiant virti, žuvies - pradėjus virti, grybų - baigiant virti ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Eina narkomanas per dykuma ir sutinka beduina su kupranugariu. Narkomanas klausia: -Kas cia pas jus, turbut plikledis? -Nera jokio plikledþio. -O kam tada tiek smelio pabarste?